Kunstproject
 

In samenwerking met alle GO! scholen in Lommel werd vrijdag 21 maart een heuse kunstveiling georganiseerd. Verder konden de leerlingen van de basisscholen kennismaken met de middenschool aan de hand van allerhande workshops. Ouders konden ondertussen een kijkje nemen op de tentoonstelling van alle kunstwerken.

De kunstwerken kwamen allemaal van de hand van de leerlingen van de deelnemende basis- en kleuterscholen. De opbrengst van de veiling zal integraal geschonken worden aan het goede doel 'Een hart voor Limburg'.

Alle werken zijn terug te vinden op de website via deze link. Op LommelTV kan je een verslag terugvinden van deze boeiende dag via deze link.

 

SVS-activiteit 'Pingpong'
 

Onze leerlingen maakten al spelenderwijs kennis met pingpong tijdens de SVS-activiteit die plaatsvond in de sporthal van PROVIL. Wij danken onze leerlingen voor hun inzet en in het bijzonder Van Ginkel Yip die oververdiend een bronzen medaille heeft gewonnen!

 

SVS- activiteit 'dans'
 

Enkele van onze leerlingen hebben zich kunnen uitleven tijdens de SVS-activiteit dans in sparthal de Soeverein. Onder leiding van Anick Berghmans en op muziek van "Pitbull & Kei$ha - Timber" kregen de leerlingen leuke danspassen aangeleerd.

 

Gedichtenwedstrijd 'Oorlog en vrede'
 

Vrijdagavond 31 januari mochten 2 van onze leerlingen hun winnende gedicht voordragen op de schitterend georganiseerde poëzieavond van de Lommelse bibliotheek.

 

 

 

 

Amber Jacobs, 30/03/2000

Andrea Ravijts, 02/03/2000


 
GO! Middenschool Mercurius ~ Mudakkers 25, 3920 LOMMEL ~ T 011 54 41 94 ~ F 011 54 65 11 ~ ms.lommel@g-o.be ~